Porträttbild av medarbetare Henrik Lundin

Henrik Lundin

Henrik är en driven och ambitiös projektledare med stor erfarenhet av outsourcade tjänster. Han förstår hur IT stödjer affärsverksamheten och hur den bäst utvecklas för att generera affärsnytta.

Henrik har som verksam inom och kring området IT-infrastruktur sedan 1995 skaffat en bred teknisk kunskap som han applicerar i sin dagliga verksamhet. De roller Henrik vanligtvis arbetar inom är teknisk projektledare, service manager och beställare ofta med uppföljning mot interna såväl som externa leverantörer. Som ansvarig för större outsourcing-implementationer inom Sverige och globalt, har Henrik erfarenhet av upphandlingar och omförhandlingar inom området. Han har också flera års vana av att arbeta med off-shore leverantörer placerade i Europa, Kina och Indien.

Henrik har stor vana av självständigt arbete såväl i projekt som inom förvaltningsgrupperingar och har därtill goda ledaregenskaper. Värdeord förknippade med Henrik är bla flexibel, lyhörd, prestigelös, kostnadsmedveten och stressresistent.